KARLEUŠA POPILA BLOK OD MUŠKARCA O ČIJEM SE ODNOSU GODINAMA PRIČA: Ova KAP je PRELILA ČAŠU pa je napravio ŠOK POTEZ
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi u neverici

KARLEUŠA POPILA BLOK OD MUŠKARCA O ČIJEM SE ODNOSU GODINAMA PRIČA: Ova KAP je PRELILA ČAŠU pa je napravio ŠOK POTEZ

Pop diva otkrila je u da ju je blokirao ovaj muškarac

Objavljeno: 11:32h

Pop diva Jelena Karleuša otkrila je da ju je Kanje Vest blokirao na društevnim mrežama.

Naime, Jelena je u razgovoru za domaće medije otkrila da li bi otišla na otvaranje butika Kim Kardašijan ukoliko bude došla u Srbiju.

- Ne znam da li ona stvarno dolazi? Ako dolazi, drago mi je što će videti Beograd. Ja sam fan njenog brenda, zašto da ne budem na otvaranju, poslaću joj poruku - rekla je Karleuša za Telegraf, a na pitanje kako će reagovati Kanje Vest ako bude u društvu njegove bivše superuge ona je otkrila da ju je blokirao na Instagramu nakon revije u Parizu.

Kanje Vest blokirao Jelenu Karleušu na Instagramu
Kanje Vest blokirao Jelenu Karleušu na Instagramufoto: Profimedia

- Evo jedna ekskluziva! Kada sam se pojavila na Vetements reviji u Parizu, Kanje se jako naljutio na mene, a ne znam zašto i blokiro me ne Instagramu, iako sam ga pozvala da dođe. On je imao neki problem... Balenciaga i Vetements imaju svoje klanove, tako da kad sam se pojavila tamo "više mi nije drug", nisam znala zašto - rekla je JK.

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da su Jelena i Kanje potpisali ugovor za saradnju.

Naime, kako je otkrio izvor dobro upućen u ovaj slučaj Karleuša je trebala da ide u Ameriku kako bi se lično upoznala sa reperom.

Ondos Jelene Karleuše i Kanje Vesta
Ondos Jelene Karleuše i Kanje Vestafoto: AP PHOTO Evan Agostini, © ATA Images

- Jelena uopšte nije pridavala značaj tome kada ju je Kanje zapratio na Instagramu, što su preneli svi mediji u regionu. Njoj je sve to bilo simpatično, ali ubrzo ga je otpratila, pa zapratila. Kada su, posle kraće pauze, opet postali prijatelji, njoj je lično pisao Kanje. Uputio joj je dosta komplimenata. On je bio oduševljen autfitima koje je ona nosila s njegovom obućom "jizi" (Yeezy). Reper za JK zna još otkad je bio u braku s Kim Kardašijan, koja je bila oduševljena s njom, a i o kojoj je svojevremeno i sama pisala na svojoj aplikaciji. Njemu su njegovi saradnici sad pustili i Jelenine pesme "Krimi-rad" i "So", što se njemu jako dopalo, pa joj predložio i muzičku saradnju, a ona je to oduševljeno prihvatila. Kako Kanje ništa ne prepušta slučaju, odmah je poslao i ugovor o tajnosti i svim detaljima projekta, što je Karleuša potpisala - rekao je izvor, pa dodao:

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Jelena sa svojim timom uskoro ide za SAD, gde će se lično upoznati s Vestom. Tamo će snimiti i pesmu i spot, koji će biti nešto neviđeno, ne samo kod nas nego i na svetu. Dosad je već sve trebalo da bude završeno, ali kako je reper trenutno u medijskoj ilegali, čeka se samo da se on vrati poslovnim obavezama. Ona će tamo provesti otprilike dve nedelje, kako bi projekat uspešno priveli kraju - završio je izvor za Kurir,

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.